{{stentor.needs-javascript}}

Förpackningsföretaget ASM


ASM Packaging Systems AB
är ett företag som inriktar sig på att skräddarsy lösningar inom förpackning. Vi har hög kompetens och lång erfarenhet inom förpackningsbranschen.

Förpackning är ett mycket brett begrepp. Vi på ASM är specialiserade på produkter inom områdena kartongförslutning och tejpning, krympfilmning, banderollering, bandning och sträckfilmning m.m. 
ASM är totalleverantör och erbjuder ett stort utbud av produkter och tjänster inom branschen. 

Vi håller en hög servicenivå, är flexibla och har korta leveranstider i hela Sverige.
Installation och service utförs alltid av våra välutbildade och sakkunniga servicetekniker. Vår säljkår och serviceorganisation täcker hela Sverige så vi kan alltid hjälpa dig oavsett var du bor i landet! 

ASM Packaging har ett brett och varierat sortiment av förpackningsmaskiner och tillhandahåller även ett fullt sortiment av förpackningsmaterial till våra maskiner och verktyg. Vi kan erbjuda våra kunder allt från tejp och wellådor till skräddarsydda helautomatiska förpackningslösningar. 

Våra erfarna specialister bistår med expertis och erfarenhet och hjälper dig välja rätt emballage för din(a) produkt(er). Emballaget eller förpackningen skyddar godset under transport eller lagring men fungerar även som laststabilisator.
 

ASM löser dina förpackningsproblem! Mer information om våra specialområden hittar du under menyflikarna ovan. Har du frågor eller önskar du mer information? Du kommer i kontakt med oss via e-post, telefon, chatt eller genom att fylla i formuläret till höger. 

 

Erbjudanden


Nya produkter

 

Hej, jag heter Mats. Ring eller mejla mig om du har frågor!
Telefon:040 22 89 80


Intresseförfrågan
Senaste nyheter

Palomat pallmagasin

14 juni 2017, 10:09

Vi är glada att presentera en ny ergonomisk produkt i vårt sortiment. Vi har påbörjat ett samarbete med PALOMAT® och kan nu erbjuda våra kunder en mer effektivare & ergonomisk pallhantering.

Läs mer...

Sträckfilmsmaskin för pallinslagning

12 juni 2017, 12:13

Manuell eller maskinell sträckfilmning? Låt oss räkna ut hur mycket du sparar på att byta till en sträckfilmsmaskin!

Läs mer...