{{stentor.needs-javascript}}

Bandningsmaskiner

15 februari 2018, 11:29

ASM har sålt bandningsmaskiner sedan många år tillbaka. Pallbandning, paketbandning, buntning eller godsfixering? Vi har rätt bandmaskin för varje behov. 

Under åren har vi byggt upp ett gediget och mångsidigt kunnande inom området. Vårt breda sortiment inom bandning omfattar allt från handhållna bandningsmaskiner (bandspännare) för plastband och stålband till helautomatiska bandningsmaskiner för fixering av gods på pall. 


Våra manuella bandningsverktyg och halvautomatiska bandningsmaskiner är standardmodeller som finns på lager för omgående leverans. Självklart kan vi också leverera förpackningsband (plastband i PP och PET, VG-band och stålband) i olika kvaliteter och storlekar samt plomber och spännen för förslutning av bandet (manuellt eller med ett handbandningsverktyg).

Helautomatisk bandningsmaskiner skräddarsys ofta enligt kundspecifika önskemål. Ring gärna och berätta om dina behov så hjälper vi dig. 

 


Fyra goda skäl till att välja en bandningsmaskin från ASM:

  • Under våra många år i branschen har ASM byggt upp en gedigen erfarenhet och kompetens inom bandning med stål-och plastband.
  • Våra bandningsmaskiner är driftsäkra och har en hög kapacitet.
  • Våra skickliga tekniker installerar maskinen och bistår med service och eventuella reparationer.
  • Vi är totalleverantör och erbjuder ett brett sortiment av bandmaskiner, förpackningsband och tillbehör samt vi installerar och servicerar. 


Vi bistår också gärna med professionell rådgivning inför maskinköp så att du hittar rätt bland våra bandmaskiner.
Kontakta oss via e-post, telefon eller använd kontaktformuläret till höger så återkommer vi till dig. 

Förpackningsmaterialet som används mest i samband med plastbandning är packband PP och PET. Dagens PET har så hög styrka att det ofta faktiskt kan ersätta stålband.
Band och bandningsmaskinerFörpackningsband