{{stentor.needs-javascript}}

Handsträckfilm för smidig emballering av gods

10 februari 2018, 12:22

ASMs sortiment av sträckfilm omfattar handsträckfilm, maskinsträckfilm och sträckfilm avsedd för spirofilmning. Vi kan också leverera sträckfilm med tryck. 

Sträckfilm ger effektivt skydd mot damm, fukt och skador som kan uppstå under lagring eller transport. Sträckfilmning är en effektiv metod för godssäkring oavsett om det handlar om små eller stora, lätta, tunga eller ömtåliga gods.

När förbrukningen är liten är det ofta inte aktuellt att investera i en sträckfilmsmaskin, utan föredras manuell inplastning med (försträckt) sträckfilm i handrullar.

Handsträckfilm och maskinfilm har i princip samma egenskaper, men handfilm är nedspolad i mindre rullar.  Vid manuell sträckfilmning virar man ju trots allt själv filmen runt pallen så rullarna får inte vara för tunga.


Vi kan även leverera handsträckfilm utan hylsa. Dessa 'coreless' eller kärnlösa rullar handsträckfilm brukar väga mindre än 2 kg. 

Handfilm eller maskinsträckfilm?
Vi på ASM hjälper dig gärna hitta rätt typ av sträckfilm för din applikation!


I tillägg till sträckfilm levererar vi också sträckfilmsmaskiner (för sträckfilm i maskinrullar) och olika sträckfilmstillbehor. Bland vårt breda tillbehörssortiment hittar man bland annat dispensers  (handfilmshållare)
för handsträckfilm. Dessa hjälpmedel för manuell sträckfilmning underlättar avrullning av handsträckfilm och minskar risken för arbetsskador.

Tveka inte att kontakta oss vid frågor; våra produktspecialister gladeligen 
hjälper dig hitta den typ av film som passar bäst för just dina behov.  

I vårt lagersortiment finns ett brett sortiment av handfilm och andra typer av sträckfilm i olika tjock- och storlekar. 

Hittar du inte vad du letar efter? Vi kan leverera både handsträckfilm  och maskinsträckfilm i fler tjocklekar och storlekar än de som visas här på vår webbplats. Ring oss så hjälper vi dig!
Handsträckfilm


Tryckt sträckfilm från ASM


   

Vårt sortiment av handsträckfilm och andra sträckfilmer