{{stentor.needs-javascript}}

ASM har ett brett utbud av sprayfärg för olika ändamål 


ASMs sortiment av sprayfärg från finska Maston täcker ett brett användningsområde. Med Mastons sprayfärger målar du till exempel metall, trä, plast, glas, sten, betong och även asfalt.

Mastons sprayfärg lämpar sig för nästan alla obehandlade ytor samt målade och lackerade ytor som torkat i minst en månad. 

Vi har sprayfärger i många olika kulörer och till många olika användningsområden, för både hobby- och professionellt bruk:

  • Vattenbaserad sprayfärg (Maston Zero), en miljövänlig sprayfärg som passar för inom- och utomhusbruk. 

  • Akrylfärg (Maston ACRYLcomp), en snabbtorkande sprayfärg. Snabb och enkel målning: det går minst tre gånger fortare än att måla med pensel!!. Man kan alltid spraya på ett nytt skikt av akrylfärg, både på våt eller torr yta. 

  • Alkydfärg (Maston 100-serien), högklassig sprayfärg för den professionella användaren. 

  • Gummifärg (Maston RUBBERcomp), en skyddande och isolerande syntetiskt gummipolymer sprayfärg.

I tillägg till dessa sprayfärger har vi också metallfärg, sealspray, 2-komponentsfärg, rengöringssprayer för vård & rengöring i och runt hemmet, stugan och garaget samt för proffs, märkningsfärger, olja, bets och vax, m.m.

Genom att välja sprayfärg från Maston försäkrar du dig inte bara om en högkvalitativ sprayfärg, men gör du också ett miljövänligt val. Så kan färgburkarna återvinnas, är hattarna på Mastons aerosolburkar tillverkade av återvunnen plast, och är den vattenbaserade sprayfärgen Maston ZERO den mest miljövänliga sprayfärgen som någonsin tagits fram!

Mer information om de olika typer av sprayfärg som vi saluför hittar du under menyfliken 'Sprayfärg' ovan. Har du frågor eller önskar du mer information? Kontakta oss via e-post, telefon eller genom att fylla i formuläret till höger. 

Erbjudanden


Nya produkter


Hej, mitt namn är Patrik. Om du har frågor får du gärna ringa eller mejla mig!
Telefon:040 655 70 11


Intresseförfrågan
Nyhetsdatabas

RUBBERcomp® sprayfärg

12 mars 2018, 15:12

Pimpa bilen, ge din cykel en ny look eller sätta personlig prägel på din dator?

Läs mer...

Vattenbaserad sprayfärg

11 mars 2018, 17:03

NYHET! Maston Zero är den säkraste och miljövänligaste sprayfärgen som någonsin tagits fram...

Läs mer...