{{stentor.needs-javascript}}

Bandningsmaskin

27 februari 2018, 11:29

En bandningsmaskin lämpar sig för emballering av många olika typer av gods. Tidningar som behövas samlas ihop, gods på pall eller kartonger? ASM har rätt bandmaskin för varje behov. 

Vi har ett brett sortiment inom stål- och plastbandning som omfattar bandningsmaskiner  (halvautomatiska, automatiska och helautomatiska bandningsmaskiner samt  speciella pallbandningsmasiner), men också manuella lösningar som bandspännare eller bandningsverktyg (handhållna bandningsmaskiner)  för plastband eller stålband. 


Manuell bandning utförs för hand, med hjälp av ett bandningsverktyg. Vi skiljer mellan manuella, batteridrivna och pneumatiska bandningsverktyg.. 
Beroende på kraftkälla utförs arbetet helt eller till största delen manuellt. 

Vid större behov rekommenderar vi användning av en bandningsmaskin i stället för ett handverktyg.


Vid frågor eller behov av ytterligare information, kontakta oss! Vi hjälper dig hitta rätt bandningsmaskin för ditt behov!


Manuella bandningsverktyg och halvautomatiska bandningsmaskiner är standardmodeller som vi har på lager för omgående leverans. En helautomatisk bandningsmaskin  däremot skräddarsys i regel enligt kundspecifika önskemål. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information!

ASM är totalleverantör och erbjuder ett brett sortiment av bandningsmaskiner, förpackningsband och tillbehör samt vi installerar och servicerar. 

Förpackningsmaterialet som används mest i samband med bandning är stålband, VG-band samt plastband PP och PET. Dagens PET har så hög styrka att detta band numera kan ersätta stålband.
Vi kan även leverera band med eget tryck (PP och PET).
BandningsmaskinBandningsmaskin