{{stentor.needs-javascript}}

Bandspännare

22 februari 2018, 14:35

En bandspännare är ett professionellt verktyg som lämpar sig för bandning med plastband eller med stålband.

Vi skiljer mellan tre olika typer av bandspännare (handbandningsverktyg):
  • Manuella bandspännare för plastband eller stålband
  • Batteridrivna bandspännare för plastband
  • Pneumatiska bandspännare för stålband

Manuella och batteridrivna bandspännare ger stor rörelsefrihet då man inte är bunden till en sladd eller slang. Pneumatiska bandspännare ger inte lika stor flexibilitet.med kan uppnå högre kapaciteter. . 

Med våra bandningsverktyg försluter man plast- eller stålband  försluter man plast- och stålband på ett snabbt och säkert.sätt med plomb, spänne eller friktionssvetsning.
  
Våra manuella bandpännare för plastband PP,  PET eller VG-band används tillsammans med plomber eller spännen, beroende på verktygsmodell. 


Batteridrivna bandspännare används för friktionssvetsning av packband PP och PET. Värmen som uppstår får plastbanddelarna att smälta samman.


I tillägg till plastband kan också stålband förslutas med en (manuell eller pneumatisk) bandspännare. Vi har två olika modellserier av stålbandare där den ena försluter plomblöst med snittförslutningmed och den andra med plomber.


Vi är ganska säkra på att vi också har en bandspännare för just ditt specifka ändamål! Att ha rätt verktyg är ofta halva jobbet, kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt! . 

Vi har även ett intressant sortiment av tillbehör, som. bandavrullare eller spännen och plomber. 

Automatiserad bandning? Vid större behov rekommenderar vi användning av en bandningsmaskin för plastband. 

Nedan ser du vårt sortiment av  bandspännare och bandmaskiner för plastbandKlicka här om du vill se våra stålbandningsverktyg

 

Bandspännare


Bandspännare

Vårt sortiment av bandspännare och andra bandningsmaskiner