{{stentor.needs-javascript}}

Krympfilm

18 februari 2018, 12:03

Benämningen på de plaster som används vid krympfilmning eller vinkelsvetsning kan variera; krympfilm, krympfolie, krympplast, vinkelfolie, vinkelplast, planfilm och planfolie är några benämningar som kan förekomma.

Krympfilm har ett brett användningsområde och kan bland annat användas för att bunta ihop flaskar eller burkar i tråg, inplastning av livsmedel eller som transportskydd.

Våra krympfilmer har mycket goda egenskaper och formar sig efter produkten, oavsett godsets form. Alla formar och storlekar kan krympförpackas. Oavsett om det är en frimärke, aggbrickor, tråg en eller en hel säng som ska inplastas så är förpackning med krympfilmning en bra, enkel och dessutom billig lösning.

Plasten kan även försegla produkten utan att ha krympegenskaper (vinkelsvetsning).

Förpackning med krympfilm

Kontakta oss med information om era produkter och behov, så hjälper vi dig hitta rätt typ av krympfilm för din applikation. 

ASM har ett brett utbud av Bolphane krympfilm från Bolloré i polyolefin (PO-film) och i polyeten krympfilm (PE-film). Bolphane krympfilm har marknadens bästa krympegenskaper och hållfasthet.

Bollorés krympfilmer finns i de flesta bredder och kan fås som planfilm, vinkelfilm, slangfilm eller som huv. 

Krympfilm
 lämpar sig mycket väl för maskinell användning. Krympprocessen kan utföras med enklare maskiner eller helt automatiskt, beroende på behovet.  Vi skiljer mellan halvautomatiska krympfiimsmaskiner, vinkelsvetsar och automatiska kyrmpfilmsmaskiner med krympugnar.

Krympfilm har i regel hög transparans, men kan enligt förfrågon även fås i färg eller med tryck. Vänliga kontakta oss för möjligheterna.  


Exempel på krympfilmsförpackade produkter

Exempel på krympffilmsförpackade produkter
Vårt sortiment av krympfilm

Vårt sortiment av krympfilmsmaskiner

 
Skydda ditt gods med krympfilm?
ASM hjälper dig gärna hitta rätt!