{{stentor.needs-javascript}}

Krympfilmsmaskiner

3 mars 2018, 14:53

Om du vill förpacka enskilda produkter på ett prydligt sätt men också ge produkterna ett fukt- och lufttätt skydd, är inplastning med krympfilm ett mycket bra och dessutom billigt alternativ.  

Vi på ASM har ett brett utbud av krympfilmsmaskiner (krympfilmare) för snabb och pålitlig krympfilmning.


Krympfilm har hög transparens och förstärker produktens utseende samtidigt som plastfilmen skyddar produkten från damm, fukt och skador.

Filmen har goda krympegenskaper och formar sig efter vilken produkt som helst. Oavsett om det är ett frimärke, en kortlek, en trave tallrikar eller en hel säng som ska inplastas så är krympfilmning en bra, enkel och billig lösning. För alla dessa användningsområden har ASM ett brett utbud av krympfilmsmaskiner

Krympfilmning är en mycket enkel inplastningsmetod som faktiskt är mindre komplicerad än det kanske verkar. Plasten runt produkten som skall krympförpackas utsätts för värme under en mycket kort tid. Värmen medför att plasten drar ihop sig och bildar ett tättslutande och skyddande lager runt godset. Metoden kan utföras med hjälp av enklare maskiner eller helt automatiskt, beroende på behovet. 
Vilken krympfilmsmaskiner? Vi hjälper dig gärna hitta rätt maskin för ditt ändamål!

Det finns många olika sorters krympfilmsmaskiner i olika storlekar och med olika kapaciteter.

Vårt utbud omfattar allt från enklare halvautomatiska maskiner (som huvmaskiner) till stora helautomatiska krympfilmsmaskiner med krympugn. Vissa maskiner är anpassade för inplastning och krympning per minut medan andra maskiner är anpassade för att klara av hundratals inplastningar och krympningar per timme.
Våra helautomatiska krympfilmsmaskiner kan uppnå mycket höga kapaciteter och är lämpliga för stora produktionsvolymer.  

 

Våra erfarna produktspecialister bistår gärna med tips och råd angående val av krympfilmsmaskin, vänligen kontakta oss!

I tillägg till maskinsortimentet har vi ett brett sortiment av Bolphane krympfilm från Bolloré. Bolloré har krympfilm i olika kvaliteter som alla är anpassade för unika områden. Bollorés filmer är mycket starka och har marknadens bästa krympegenskaper och hållfasthet. Bolloré krympfilm passar utmärkt till våra krympfilmsmaskiner. Vänligen kontakta oss vid frågor eller om du vill begära offert. 

 

Krympfilmsmaskiner och krympfilm
Skydda gods på pall med en huv av krympfilm


Krympfilmsmaskin
Förpackning med krympfilm
Förpackning och paketering med krympfilm
Krympfilm skapar en skyddande förpackning


Vårt sortiment av krympfilm
Ute efter en krympfilmsmaskin för inplastning av ditt specifka produkt?
ASM hjälper dig välja rätt maskin för just dina behov!