{{stentor.needs-javascript}}

Plastband

17 september 2018, 13:54

Pallbandning, paketbandning, bandsäkring eller buntning. Förankra gods på pall, försluta eller förpacka gods med plastband? 

ASM:s sortiment av plastband består av PP-band, PET-band och VG-band. Utöver detta har vi också stålband. Stålband används huvudsakligen för pallbandning och för tungt gods.

PET-band (polyesterband) är det kraftigaste plastband som vi har. PET-bandets styrka är numera så hög att det ofta kan ersätta stålband.

Plastband av polypropen eller PP-band är det mest använda bandet. Detta emballageband passar mycket väl för lätt till medeltung bandning.

VG-band har ungefär samma styrka som PP-band men används endast för manuell bandning. PP-band används oftast i en bandningsmaskin men kan i princip också användas för manuell bandning.

 
Vi kan även leverera PP-band och PET-band med eget tryck.

Vilken typ av plastband för vilket ändamål? Våra specialister hjälper dig hitta rätt!

I tillägg till plastband har ASM också ett brett sortiment av bandningsverktyg och bandningsmaskiner för plastbandning. Vi har allt från enkla manuella och batteridrivna bandspännare till helautomatiska bandmaskiner eller speciella pallbandningsmaskiner. Vi har också tillbehör som bandvagnar, avrullare för packband samt spännen och plomber.

Våra helautomatiska maskiner och pallbandningsmaskiner skräddarsys i regel efter kundspecifika önskemål. För offert eller mer info om våra helautomatiska lösningar, kontakta gärna vår produktspecialist Kim.

De enklare maskinmodellerna samt de vanligaste typerna av band lagerförs för snabb leverans. Klicka på bildlänkarna nedan för att se hela utbudet. Vid frågor, kontakta oss via e-post, telefon eller via formuläret till höger så hjälper vi dig.


 

 

Banda med plastband | Pallbandning


Plastband PETPlastband PPVårt sortiment av plastband och stålband


Vårt sortiment av bandmaskiner för plastband
Letar du efter plastband PP, PET eller VG-band?
Använd vår expertis för att hitta rätt typ av band för just dina behov!