{{stentor.needs-javascript}}

Tejp

13 februari 2018, 15:28

ASMs sortiment inom tejpning omfattar många olika typer av tejp, tejpdispensers eller tejphållare och tejpmaskiner (kartongförslutare).
Här på ASM hittar du tejp till de flesta användningsområden. 


Några av de vanligaste användningsområdena för tejp är t.ex. förslutning av kartonger, fästning av affisch- och isoleringsmaterial, maskering av fönster- eller golvlister och märkning av golv och truckgångar för att bara nämna några exempel.  

Tejpning är en relativ billig och enkel metod för kartongförslutning. Tejpen försluter kartongen och fungerar som sigill, informerar om innehållet och/eller är reklambärare. Använd tejp med tryck för att exponera ditt företag och dina produkter!

E-handeln växer och till följd av detta ökar också användningen av wellpappförpackningar och trycktejp.
Genom att välja tejp med tryck slipper du köpa kundanpassad emballage (t.ex. wellådor med tryck), vilket kan spara dig stora pengar. 

Vi har tejp i många olika dimensioner och kvaliteter.  Här på ASM hittar du ett brett utbud av tejp som täcker nästan alla användningsområden.

I tillägg till den vanliga bruna packtejpen och den redan nämnda trycktejp har vi också olika typer av sporttejp, tejp för maskinell användning (maskintejp), och specialtejper såsom teflontejp, eltejp, dubbelhäftande tejp, vävtejp, plasttejp, alutejp och skyddstejp för att bara nämna några exempel. Klicka på bildlänkarna nedan för att se hela vårt sortiment inom tejpning.


Svårt att se skogen för alla träd? Vi hjälper dig hitta den typen av tejp som lämpar sig bäst för just din applikation.  

Vill du beställa tejp med egen logga? Mejla logotyp och önskad text till oss, med önskemål om tejp samt volym så återkommer vi med korrektur. 

Vid frågor eller behov av expertråd, vänligen kontakta vår tejpexpert Patrik.
Vi har många olika typer av tejp, t,ex, koppartejp


Vi har många olika typer av tejpVi har många olika typer av tejp, t.ex. vävtejp