{{stentor.needs-javascript}}

Tejp med tryck

6 mars 2018, 09:40

ASM har ett mycket stort utbud av tejp. Sortimentet omfattar allt från vanlig brun packtejp till sporttejp, vävtejp och tejp med tryck.

Trycktejp eller reklamtejp, som tejp med tryck också kan kallas, är ett kraftigt kommunikationsmedel. Reklamtejp är idealisk för att profilera ditt företag och dina produkter.

Tejpen fungerar som sigill, informerar om förpackningens innehåll, ger hanteringsanvisningar eller är reklambärare, Dessutom ger användning av
tejp med tryck i olika färger möjlighet till att färgkoda lagerhyllor eller pallar för snabb och enkel identifiering. 


Vårt sortiment inom tejpning omfattar i tillägg till tejp med tryck även tejphållaretejpmaskiner eller kartongförslutare och ett brett utbud av andrea tejper.

Välj mellan PVC tejp och PP tejp akryl, solvent (naturgummi) eller hotmelt.  PVC tejp är en seg tejp för kraftigare hantering och har mycket bra tryckegenskaper. PP tejp är däremot det mest mijövänliga valet. 

 

Vi kan trycka tejp efter dina önskemål. Kontakta oss och fråga efter villkoren!

Det finns många olika material att välja på – vi hjälper dig gärna hitta rätt typ av tejp. Nedan lister vi några av de viktigaste egenskaper hos de olika typer av tejp: 

  • PP Akryl är en mjukavrullad tejp av vattenbaserat akryl som har utmärkt UV- och åldringsbeständighet och är lätt att riva av. 
  • PP Hotmelt är en maskintejp med mycket hög initial vidhäftning. Lätt att riva av, miljövänlig. Lämpar sig utmärkt för användning inom matindustrin.
  • PP Solvent har hög häftförmåga, även vid låga temperaturer och i fuktiga, kalla utrymmen. 
  • PVC-tejp är en stark och lättavrullad tejp som har lång hållbarhet. PVC har mycket bra tryckegenskaper. 

Beställa tejp med tryck? Mejla logga och önskad text till oss, med önskemål om tejp samt volym så återkommer vi med korrektur.  Obs. att trycktejp säljs per kartong, inte styckvis!

Vid frågor eller behov av expertråd, vänligen kontakta oss och fråga efter Patrik.Trycktejp | Tejp med tryckASM Tejp med tryck