{{stentor.needs-javascript}}

Tejphållare

27 juli 2017, 10:55

En tejphållare eller tejpdispenser används först och främst vid mindre volymer. För snabb förslutning av större volymer rekommenderas användning av en tejpmaskin.

Tejphållare är ett ganska brett begrepp som kan syfta på allt från de där enkla tejphållare för kontor, hem och skola som alla känner till och använder, till den typen av tejpdispenser som används för förslutning av kartonger och andra transportförpackningar samt för buntning och fixering.  

ASM:s sortiment av tejphållare eller dispensers omfattar allt från enkla päronhållare för packtejp till elektroniska bordshållare med automatisk frammatning.

Våra dispensers är lätthanterliga, ger en säker förslutning och ligger bra i handen. För oss på ASM är tejpdispensers oumbärliga verktyg som vi använder dagligen i vårt arbete.

Tejphållare, päronhållare, bordshållere eller tejpdispenser? 
Vi hjälper dig att hitta rätt produkt för ditt specifika ändamål!


Till alla handtejper i vårt sortiment har vi en hållare som passar. I tiilägg till tejphållare för manuell tejpning har vi också effektiva system för kartongförslutning i form av våra halvautomatiska och automatiska tejpmaskiner eller kartongförslutare

Tejphållare med broms ger bra motstånd och underlättar användningen av lättavrullade tejper. De som tejpar mycket rekommenderas använda "low noise" tejp eller en ljudreducerande tejpdispenser som är speciellt utvecklad för att reducera det skrikiga ljudet som kan uppstå vid arbete med tejp; avrullningsljudet kan ju vara obehagligt för användaren. 

Självklart kan också vår tejp med tryck appliceras manuellt med hjälp av en tejphållare. 

 En tejphållare underlättar manuell tejpning av kartongerTejp med tryck samt tillbehör som tejphållare