{{stentor.needs-javascript}}

Tejpmaskiner

4 mars 2018, 14:14

ASM erbjuder sina kunder ett komplett sortiment av tejpmaskiner och andra kartongförslutare samt tejp.

Tejp har många olika användnings-områden. Tänk till exempel på kartonger som skall förslutas, fönsterlister som det inte får hamna färg på eller ett industrigolv där truckgångarna behöver märkas ut. Vi säljer tejp till alla dessa, och många andra, ändamål.

Markeringstejp för att tejpa runt lister, fönster osv., golvlinjetejp för linjemarkering på golv, packtejp för kartongförslutning, men också
trycktejp – t.ex. för att göra reklam för ditt företag eller som informationsbärare – vanlig brun packtejp, sporttejp, vävtejp, aluminiumtejp, teflontejp m.m.
 
Kontakta oss så hjälper vi dig välja rätt typ av tejp för ditt specifika behov.
Med våra handhållare (tejphållare för manuell tejpning) och automatiska tejpmaskiner kan vi också erbjuda effektiva system för kartongförslutning.  


Tejpmaskiner är kartongförslutare som försluter wellådor och andra transportförpackningar med tejp. Andra kartongförslutningsmetoder är kartonghäftning (klammertänger, lockhäftare) eller smältlimning. (limpistoler). 

 

Självklart kan man tejpa kartongerna för hand, men vill man göra jobbet snabbare och effektivare kan man använda en tejphållare eller tejpdispenser – ett bra hjälpmedel som underlättar manuell förslutning – eller en av våra automatiska tejpmaskiner. 


Maskinell tejpning minskar inte bara monotont arbete, men vid maskinell tejpning placeras tejpen dessutom alltid i exakt samma position på varje kartong vilket ger ett snyggare och mer professionellt resultat.

Vilken tejpmaskin? Vi hjälper dig gärna hitta rätt maskin för just ditt ändamål!

ASM Packaging har ett brett sortiment av tejpmaskiner som tillgodose olika användningsområden och budget. Vi har allt från enkla hållare till stora helautomatiska kartongförslutare med automatisk höjdinställning. Våra erfarna produktspecialister hjälper dig hitta rätt bland sortimentet.

Fundera på att använda tejp med tryck till förslutning av dina kartonger. På så sätt kan du försluta dina kartonger och marknadsföra ditt företag på en och samma gång. Två flugor i en smäll!

Kontakta Pähr om du vill veta mer om våra tejpmaskiner och andra kartongförslutare eller Patrik om du vill beställa tejp!


Tejpmaskiner för tejpning av wellkartonger
Tejpmaskiner

Vi har också tejpmaskiner i rostfritt utförande