{{stentor.needs-javascript}}

Vi på ASM har specialiserat oss inom spikning och häftning


ASM Packaging Systems AB är ett specialiserat företag inom spikning och häftning. Vi erbjuder infästningslösningar för den professionella användaren och har ett brett sortiment av spikpistoler och klammerverktyg med tillhörande fästelement för olika applikationer. I vårt sortiment av spikpistoler och andra infästningsverktyg hittar du bland annat klammerverktyg, gasdrivna spikpistoler, dyckertpistoler, spikpistoler, hogringsverktyg, kartonghäftare och limpistoler. Utöver dessa verktyg och material har vi också tillbehör som olika typer av kompressorer.


Att ha rätt verktyg är ofta halva jobbet. Vi arbetar med ledande varumärken för att kunna erbjuda våra kunder professionella verktyg av hög kvalitet.


Vi har mångårig erfarenhet inom spikning och häftning:

  • Inom byggbranschen: bland annat för spikning av lister, dörr- och fönsterfoder eller montering av takshingel. Vi har ett brett utbud av branschspecifika klammerpistoler som är specialutvecklade för olika användningsområden inom byggindustrin.
  • Inom möbelindustrin: bland annat för möbeltapetsering och tillverkning av möbelstommar. Vårt mest sålda klammerverktyg är speciellt avsett för tillverkning av möbelstommar. 
  • Inom industrin: för tillverkning av prefab byggelement, lastpallar, lådor eller andra träkonstruktioner. För dessa applikatIoner erbjuder vi bland annat olika coilpistoler, stripsspikpistoler och europallspistoler med mera. 


Använd vår erfarenhet och kunskap; vänligen kontakta oss om du vill ha professionell rådgivning inom spikning och häftning så hjälper vi dig!


Ring oss på 040 22 89 80 om du har frågor kring våra produkter och tjänster eller kontakta oss via e-post. Du kan också fylla i kontaktformuläret till höger, så återkommer vi till dig!

Nya produkter


Hej, mitt namn är Jörgen. Kontakta gärna mig om du har frågor!
Telefon:040 22 89 80


Intresseförfrågan
Nyhetsdatabas

Limpistol

19 september 2018, 10:32

Letar du efter en professionell limpistol?

Läs mer...

Coilpistoler

17 september 2018, 13:52

Rundbandade spikpistoler är avsedda för tyngre arbeten.

Läs mer...