{{stentor.needs-javascript}}

Coilpistoler

17 september 2018, 13:52

Coilpistol eller coilnailer är ofta använda benämningar för rundbandade spikpistoler som skjuter 16 graders plastbandad eller stålbandad spik.

En coilpistol med tillhörande coilspik används ofta för till exempel palltillverkning eller -reparation, inom snickeri och för konstruktionsarbeten. Coilspik används även mycket inom byggindustrin. 


Coilpistoler är robusta, kraftiga och kompakta verktyg som är designade för att klara höga hastigheter och regelbunden användning. Våra coilpistoler utmärker sig även genom den goda balansen och ett greppvänligt, isolerat handtaget.

Coilspik (för min/max längd, se varje pistols specifikationer)

Vilken coilpistol till vilket ändamål? Vi hjälper dig att hitta rätt verktyg och material!

Vi kan erbjuda våra kunder ett mycket brett utbud av coilpistoler med tillhörande coilspik, avsedda för användning inom byggindustrin och för tillverkning av exempelvis träkistor och lastpallar. ASM har också ett brett sortiment av coilspik. De vanligaste storlekarna finns alltid på lager. 

I tillägg till coilpistoler hittar du bland vårt sortiment inom spikning och häftning också dyckertpistoler, klammerverktyg, stripsspikpistoler, ankarspikpistoler, häfthammare och hogringsverktyg samt passande fästelement. 

Klicka på bildlänkarna nedan för att se hela vårt sortiment av coilpistoler och andra spikpistoler. 


Coilpistol

Vårt sortiment av coilpistoler och andra spikpistoler

Vårt sortiment av coilspik och andra spik
Letar du efter en coilpistol eller coilnailer?
Vi på ASM hjälper dig gärna hitta rätt verktyg för just ditt ändamål!