{{stentor.needs-javascript}}

Kihlberg kartonghäftare

27 juli 2016, 11:17

Kartonghäftare från Kihlberg är svensktillverkade verktyg för professionell användning. Med ett Kihlberg klammerverktyg och tillhörande klammer minskar du både material- och arbetskostnader. 

Häftning är en enkel och miljövänlig metod för kartongförslutning. Förutom kartonghäftare har ASM också tejpmaskiner, limpistoler och bandningsverktyg med tillhörande förbrukningsmaterial (resp. tejp, smältlim och plastband) för kartongförslutning.

Trots att det kanske inte verkar så, är förslutning med klammer och en kartonghäftare den mest miljövänliga metoden jämfört med de andra förslutningsmetoderna tejp, band och smältlim. Kartonghäftning ger väsentligt lägre materialkostnader jämfört med till exempel tejpning.  

Vi hjälper dig hitta den kartonghäftare med tillhörande klammer som är bäst lämpad för din specifika applikation. 

Med hjälp av en kartonghäftare från Kihlberg försluter man wellpapplådor eller andra transportförpackningar i well på ett enkelt och billigt sätt. Kartongerna kan återanvändas; klammer avlägsnas med en enkel klammerurtagare. 

Vårt sortiment av kartonghäftare omfattar olika professionella verktyg för klamring av wellkartonger. Vi har bland annat manuella och pneumatiska lockhäftare som är lätta och slitstarka verktyg för klamring av kartongens ovansida (lock). Lockhäftning ger en säker och prydlig förslutning och minskar stöldrisken.

Utöver detta har vi också planhäftare, bottenhäftare och klammertänger

Som namnet redan antyder är bottenhäftare kartonghäftare som används för förslutning av kartongens botten. Kihlbergs bottenhäftare är ergonomiska verktyg med stor laddningskapacitet. Dessa proffsverktyg garanterar en stark och säker kartongförslutning. Kapaciteten ökas avsevärt om maskinen är försedd med pneumatisk drivanordning
Planhäftare lämpar sig huvudsakligen för specialemballage (till exempel flak och plana ark).


Nedan hittar du våra kartonghäftare. Klicka här istället om du vill läsa mer om våra tejpmaskiner och andra kartongförslutningsmaskiner. 


Kihlberg kartonghäftare

En Kihlberg kartonghäftare Lockhäftare för förslutning av wellkartongerBottenhäftare för förslutning av wellkartonger


Vårt sortiment av kartonghäftare

I behov av en kartonghäftare?
ASM hjälper dig hitta rätt!