{{stentor.needs-javascript}}

Klammer

28 juli 2017, 11:46

 

Klammer eller häftklammer används för att häfta ihop olika material. Klammer kan fås i många olika typer och storlekar och kan användas till många olika applikationer. 


ASM:s sortiment av klammer omfattar bland annat olika typer av smala, medelstora och stora klammer, samt stora bredtrådsklammer, klammer till häfthammare och förpackningsklammer.

En av områdena där klammer ofta används är kartongförslutning. Vi kan erbjuda våra kunder praktiska lösningar för förslutning av transportförpackningar eller specialemballage, klamring av papp och dylikt i form av våra kartonghäftare. Självklart levererar vi också tillhörande klammer. 

Förslut dina transportförpackningar med hjälp en lockhäftare, botten- och planhäftare eller klammertång, eller välj ett inbyggnadsverktyg för mer komplexa automatiserade lösningar.

Att försluta kartonger eller andra transportförpackningar i well med klammer är faktiskt det mest miljövänliga valet jämfört med andra förslutningsmetoder som tejp och smältlim. Det har beräknats att 3400 kartonger med tejpförslutning ger lika mycket avfall som 137 000 kartonger som försluts med häftklammer. 

 

Vilka fästelement letar du efter? Vi hjälper dig gärna hitta rätt lösning för ditt behov!

Självklart används klammer i många andra användningsområden också. Tänk till exempel på möbeltillverkning, bilindustrin och inredningsarbeten. 
Stora bredtrådsklammer används för tyngre applikationer som husvagnsmontering, taktäckning eller palltillverkning. Vi har också "speciella" klammer som spikbleck och V-klammer avsedda för montering av lister och spikning av hörn, samt kabelklammer för montering av kabel. 

Till alla klammer som vi säljer har vi ett passande klammerpistol eller klammerverktyg

ASM säljer också många andra fästelement, däribland: 


Vi brukar kunna ordna fram klammer och spik i fler trådtjocklekar och benlängder än de som visas på vår webbplats. Tveka inte att ta kontakt med oss vid frågor eller om du inte hittar vad du letar efter.

Fästelement - Klammer Olika typer av klammer