{{stentor.needs-javascript}}

Klammerpistol

27 juli 2016, 10:30

Om du letar efter en professionell tklammerpistol, då är ett BeA klammerverktyg rätt väg att gå.
ASM har ett brett sortiment av spikpistoler och klammerpistoler med tillhörande fästelement. 

En klammerpistol eller ett
klammerverktyg skjuter, som ordet redan avslöjar, klammer. ASM säljer klammerpistoler i många olika typer och storlekar, avsedda för olika ändamål. Scrolla ned för att se vårt sortiment av klammerverktyg, eller klicka på 'Klammerverktyg' under menyfliken 'Infästningsverktyg' ovan. 

En professionell klammerpistol från BeA

Vilken typ av klammerpistol lämpar sig bäst för just din applikation? Vi hjälper dig hitta rätt klammerpistol och klammer!


Är du i behov av en klammerpistol för möbelstoppning eller en klammerpistol för montering av byggstommar? Här på ASM hittar du både och!

En professionell klammerpistol från BeA: kanske inte billigast, men absolut bäst!

Vi säljer också klammer för användning i våra klammerverktyg. Vi har ett brett sortiment av klammer som omfattar allt från smala klammer till stora bredtrådsklammer och spikbleck till förpackningsklammer. Scrolla ned för att se vårt standardsortiment. 

Kontakta vår försäljningsavdelning även för andra infästningsverktyg samt fästelement som förpackningsklammer eller hogringsklammer, dyckert, coilspik, strippsspik och andra spikar samt smältlim. Vi är säkra på att vi kan hjälpa dig!  

Klammerpistol

Bra verktyg gör halva jobbet!