{{stentor.needs-javascript}}

Service på spikpistoler och andra infästningsverktyg

Serviceavdeling ASM

Våra maskiner integreras ofta i en förpackningslinje och är då alltså en liten del av en större process. Därför kan en inte fungerande maskin ha stora konsekvenser för kunden och hela dess förpackningslinje. 

Vår serviceavdelning utför förebyggande underhåll, planerade reparationer och akut service. Vi tycker att det är viktigt att ständigt utveckla och förbättra vår serviceavdelning. Alla våra servicetekniker har goda baskunskaper inom branschen och hög kompetens inom sina respektive specialområden. Med vår erfarenhet, flexibilitet och kunskap hjälper vi våra kunder med allt inom spikning och häftning. 


Samarbete

Produktspecialisternas råd och tips är ett resultat av samråd med både ingenjörer och serviceavdelningen. Vi tar alltid hänsyn till användarens specifika situation såsom arbetsomständigheterna under vilka verktyget kommer användas.


Serviceverkstad

ASM har en egen, fullt utrustad serviceverkstad där vi utför service och reparationer. Alla maskiner och verktyg kontrolleras en sista gång i vår serviceverkstad innan de skickas till kunden. 

I serviceverkstaden servar, reparerar och modifierar vi också de infästningsverktygen som enkelt kan skickas eller transporteras till och från verkstaden.


Telefonrådgivning

Ibland kan man sköta enkla reparationer på egen hand med lite rådgivning av våra experter via telefon. Vi skickar dig de reservdelar som du lätt byter ut själv.


Retur- och serviceformulär