{{stentor.needs-javascript}}

Gummifärg sprayfärg

1 mars 2018, 15:12

ASM erbjuder sina kunder ett brett utbud av sprayfärg från finska Maston. Vi har bland annat vattenbaserad sprayfärg, alkydfärg, märkningsfärg, akrylfärg och gummifärg, för att bara nämna några exempel på produkter ur vårt produktsortiment inom sprayfärg.

Maston RUBBERcomp® är en syntetisk gummibeläggning på sprayburk. Den sprayas enkelt på de föremål man vill skydda, isolera eller dekorera och ger ett elastiskt och frånstötande skydd. Trots att gummifärg fortfarande är ett ganska okänt begrepp för många, har denna produkt en starkt växande marknad i Sverige och övriga Europa.

RUBBERcomp är mest känd som bil- eller motorcykelfärg och är bland annat mycket populärt för att måla fälgar. RUBBERcomp gummifärg har dock många andra användningsområden också och kan bland annat användas på metall, glas, plast, trä, gummi, papper och textil.

Vi rekommenderar att lägga på 4 lager för ett fullgott skydd. Gummifärgen lufttorkar snabbt och är väder- och vattenbeständig.

Gummifärg sprayfärg RUBBERcomp

Gummilagret skyddar mot korrosion, syror, fukt och slitage samtidigt som den ger användaren möjlighet att sätta personlig prägel på föremål. Maston RUBBERcomp gummifärg har ett brett användningsområde och kan fås i många olika kulörer.

Förutom som fälgfärg eller för att fräscha upp hela bilen kan gummifärgen också användas för att ge din (motor)cykel, skor, dator, utemöbler eller (andra) föremål inom hem eller hobby en hel ny look. Tröttnar men sedan på färgen kan gummiskiktet enkelt avlägsnas: då är det bara att dra av det.


RUBBERcomp gummifärg har testats och fungerar i temperaturområden mellan -30 till +90 grader.

Användningsområden:

  • Metall: korrosionsskydd, skyddar ytskikt, vibrationsreduktion, elektriskt skydd.
  • Trä: förseglar och skyddar mot stötar.
  • Glas: skyddar mot yttre påverkan.
  • Plast och gummi: formar ett elastiskt skyddslager
  • Papper och textil: ger ett vattensäkert och väderresistent skydd. 


Kontakta oss gärna vid frågor om RUBBERcomp gummifärg och våra andra sprayfärger  eller klicka på bildlänkarna nedan för att se hela vårt sortiment.
Exponeringslösning för 24 sprayburkar RUBBERcomp gummifärg 


Vi har också exponeringslösningar för sprayfärg.
Klicka på bilden ovan för att se mer...


Sprayfärg

Vårt sortiment av gummifärg och andra typer av sprayfärg